fbpx

Verjú

Първият и единствен в света зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране на талията, ханша и бедрата - вече и в Естетичен център Магна Бюти.

 

Осъвременената технология на Verjú’s позволява по-бързо третиране и по-гъвкава терапевтична схема

С гордост представяме Verjú – първият и единствен FDA сертифициран зелен лазер!

Verjú предлага важни предимства:

  • Едновременно оформяне на тялото и третиране на целулит
  • По-кратко време за третиране
  • По-голяма цялостна загуба в см
  • Терапия, независеща от потребителя
  • Удобен за пациента протокол

Отстранява мазнини и намалява сантиметри.

Запознайте се с Verjú – клинично доказана нова технология, която безболезнено намалява сантиметри и отстранява упорити телесни мазнини.

Безопасното и ефективно третиране с Verjú е революция в скулптуриращите процедури за тяло. Няма игли, инвазивни процедури или нужда от време за възстановяване .

БЕЗ Болка

БЕЗ Хирургична намеса

БЕЗ Възстановителен период

Защо да изберете Verjú?

Клиничните проучвания потвърждават удивителните ефекти от Verjú върху мастната тъкан. Резултатите демонстрират, че се образува малка пора в защитната мембрана на мастната клетка, което позволява на мастното съдържимо да излезе от клетката. След това тялото елиминира мазнините по безопасен начин с помощта на лимфната система.

Как работи Verjú?

Verjú се насочва към упоритите мастни натрупвания и безболезнено емулгира мазнините под кожата ви. . След това тялото елиминира мазнините по безопасен начин, използвайки лимфната система.

Ако сте се изморили от диети и упражнения, но все още имате мастни натрупвания и сантиметри, от които не можете да се отървете…

Време е за Verjú!

Verjú е клинично доказана, неинвазивна процедура за скулптуриране на тялото. Само за две седмици можете да изглеждате и да се чувствате по-добре.


КАКВО Е ЦЕЛУЛИТ?
Гиноидна липодистрофия, или целулит се наричат повърхностните джобове с натрупани мазнини, които образуват неравномерни вдлъбнатини по кожата или вид на портокалова кожа. Рядко срещано при мъжете, състоянието се наблюдава при 90% при жените. Целулита се локализира най-често в областта на бедрата, седалището и долната част на корема. Не се свързва със затлъстяването, което се дължи на увеличаване броя и размера на адипоцитите (мастните клетки).

КЛИНИЧНО ЗНАЧИМИ РЕЗУЛТАТИ САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ!
Има много причини за появата на целулит, най-вероятната е промяна в извънклетъчния матрикс на подкожната тъкан и промени в съдовата и лимфната микроциркулация.  Образуването на целулит се дължи и на разлики в структурната анатомия на подкожната тъкан при жените с възможно влияние на естрогена. Независимо от основната причина, настъпва пролапс на подкожните мазнини във влакнестата съединителна тъкан, което се проявява като целулит.

ПРОЦЕДУРАТА
Лазерна система Verjú има 6 ниско-енергийни лазерни лъча, които обхващат третираната зона.  Не се усеща болка, няма загряване на тъканите и пациента може да се върне към рутинните си задължения веднага след процедурата. Диетата и физическото натоварване не са задължителни, но са препоръчителни за максимален ефект.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram