fbpx

SOFT DERM

Терапия за почистване и успокояване на чувствителна кожа

В наши дни чувствителната кожа е особено актуален проблем. Грижите за чувствителната кожа са от особена важност за овладяване на симптомите. Важно е да се знае, че всеки случай е индивидуален и различните хора реагират на различни дразнители. Добре е да се избягва излагането на студ, горещина и силно слънце на незащитена кожа. Въпреки това, има и добри новини за хората с чувствителна кожа. Не е необходимо да се избягва използването на козметични средства в грижа за здравето и красотата й. Необходимо е обаче, те да бъдат съобразени с нейната чувствителност и да се изберат продукти, чиито активни съставки до голяма степен ще намалят чувствителността на кожата и ще я накарат да засияе. Козметичните линии, създадени специално за чувствителна и нетолерантна кожа допринасят за възстановяване на баланса, имат успокояващи, възстановяващи, релаксиращи и защитни свойства.

Терапия Soft Derm се прави с изтънчена линия козметика от лаборатории ATACHE. Иновация и опит се комбинират, за да се постигне различна концепция за окончателно решение за третирането на чувствителна кожа. Линията включва продукти с иновативни формули, които използват последно поколение активни съставки, достатъчни за ежедневна грижа. Във всички продукти присъства термална вода заради своите успокояващи, деконгестивни и противовъзпалителни свойства. Червените водорасли намаляват червенината, сърбежа и лющенето; пантенола подобрява клетъчната регенерация и оставя кожата гъвкава и стегната. Млечните протеини стимулират клетъчната регенерация, синтеза на АТФ и колаген, и защитават кожата от външни дразнещи влияния.

Ефекти от терапията:

  • Облекчава дразненето и успокоява кожата
  • Стимулира кожата да засили защитните си функции към въшни агресори
  • Хидратира и предотвратява дехидратацията
  • Изглажда и възстановява еластичността
  • Премахва усещането за дразнене и парене
  • Укрепва кръвоносните съдове
  • Активира клетъчния метаболизъм
  • Подобрява толеранса на кожата към козметика

Терапията бързо успокоява кожата, намалява зачервяванията и премахва дискомфорта, кожата се чувства мека, свежа и релаксирана.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram