fbpx

Restylane Vital™

Подмладяване, ревитализация и хидратация на кожата.

Restylane Vital е създаден специално за подмладяване, ревитализация и дълбока хидратация на кожата, предотвратява стареенето ѝ, подобряват еластичността и текстурата и придават блясък.

Продуктът е уникална концепция за подмладяване на кожата, който клинично доказано възстановява нейния хидробаланс и подобрява структурата, еластичността и плътността ѝ. Фините линии, причинени от излагането на слънце и естествения процес на стареене намаляват; кожата става мека, гладка и хидратирана.

Постепенно качеството на кожата се подобрява; тя е нежна, здрава, сияйна и пълна с енергия.

Продуктът използва патентована технология NASHA, който дава дългосрочни и безопасни резултати.

Продуктовата гама Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) е предназначена за различни нужди на кожата: за зряла и фотоувредена кожа, за по-млада кожа и подмладяване на устните – за тези, които искат да освежат устните си, да увеличат хидратацията, контура и блясъка им.

С Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) можете да третирате всяка зона от лицето и тялото си. Обикновено избора е:

  • кожата на лицето
  • околоочен контур
  • белези от акне
  • шия и деколте
  • устни
  • ръце

Restylane Vital е мезотерапия, предназначена за зряла или фотоувредена кожа. Дълбокият и продължителен ефект се постига посредством инжектиране на стабилизирана хиалуронова киселина (20mg/ml) в средна дерма.

Препоръчват се 3-4 процедури, с интервал от 4 седмици между тях. За постоянен ефект се препоръчват поддържащи процедури на всеки 6 месеца.

Вижте резултатите преди и след

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram