fbpx

OXYAGE

Източник на кислород и енергия за твоята кожа

OXYAGE е технология, която комбинира няколко различни козметични процедури в едно устройство. Технологиите работят по синергичен начин, кaто третират лице и тяло.

Система за ОКСИПОРАЦИЯ. Основните причини за стареене на кожата са стрес, тютюнопушене, замърсяване, свободни радикали, фактори, които намаляват снабдяването на кожата с кислород.

Система Oxyage комбинира две иновативни технологии в един накрайник. Тези технологии работят съвместно, синергично и едновременно, за транспортиране на активни вещества в кожата и насищане с кислород.

Едната технология е свързана с впръскване на хипербарен кислород в кожата. Кислородът е изключително важен елемент в съществуването на всеки жив организъм, кожата има нужда от кислород, за да живее, да се обновява и регенерира. При по-младата кожа този процес е постижим, но с възрастта балансът се нарушава и недостигът на кислород води до забавяне на обменните процеси на клетъчно ниво, намалява се жизнената активност на клетките и те започват стареят.

Втората технология, която Oxyage използва, е така нареченото молекулярно биоснабдяване, което представлява използването на високочестотен пулсов и модулиран микро ток, като доставя активните съставки направо в сърцето на извънклетъчния матрикс. По този начин се създава изключителна синергия между кислорода и биостимулацията. Впръсканият кислород преминава през кожната бариера и достига в най-чистата си форма дълбоко под повърхността на кожата, молекулярното биоснабдяване позволява на активните съставки да преминават благодарение на отворените електроканали и да наситят кожата с активните съставки на използваните серуми.

Ефектите от OXYAGE:
Противопоказания:
Необходим брой процедури:
Цени на процедури с OXYAGE
Процедура Цена
Лице
Дехидратирана кожа с фини бръчки – 1 ч
1 процедура 130
Пакет от 10 процедури 1000
Проблемна и акнеична кожа – 1 ч
1 процедура 130
Пакет от 10 процедури 1000
Почистване на лицето в комбинация с кислородотерапия 175
Чувствителна кожа – 1 ч
1 процедура 130
Пакет от 10 процедури 1000
Тяло
Целулит – 1 ч
1 процедура 120
Пакет от 10 процедури 900
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram