fbpx

EXCELLENCE

Терапия за подмладяване на кожата и био-възстановяване

С напредване на възрастта естествените процеси в кожата се забавят, тя започва да губи обема си, производството на колаген и еластин намалява и силата на гравитацията започва да действа по-силно. Регенерацията на нови кожни клетки също се забавя, докато натрупването на мъртвите става по-интензивно, плътността на епидермиса намалява, а количеството хиалуронова киселина (фактор за хидратацията) се изчерпва.

Глобална терапия EXCELLENCE против стареене на кожата е разработена да отговори на най-взискателните нужди на зрялата кожа. Мощната и формула съдържа оптимална концентрация иновативни съставки, които работят съвместно и се борят с процесите на стареене на кожата посредством разнообразни механизми. На по-дълбоко ниво тази изключителна терапия действа чрез стимулиране образуването на теломераза, забавяйки стареенето на кожата, като предпазва теломерите на хромозомите и увеличава броя на клетъчните деления. Защитава и възстановява ДНК, подобрявайки клетъчната функция. Извън клетките, терапията подсилва матрикса, правейки кожата гладка, плътна, еластична, хидратирана и сияйна, качества, които изчезват с течение на времето. На ниво епидермис, подпомага поддържането на оптимални нива на хидратация и подхранване, толкова важни за здравата и балансирана кожа.

Ефекти от терапия EXCELLENCE:

  •  удължава младостта на кожата, забавяйки стареенето и, чрез протекция на теломерите на хромозомите и стимулирайки образуването на теломераза
  • удължава нормалното функциониране на клетките на кожата
  • защитава и възстановява ДНК на клетките
  •  подсилва екстрацелуларния матрикс на кожата (колаген, еластин и хиалуронова киселина)
  •  стимулира образуването на колаген и клетъчната регенерация (фибробласти)
  •  регулира механизмите за хидратация на кожата
  •  осигурява олиго-елементите, участващи в биологичната активация на кожното обновление

Тази изтънчена терапия предлага 3D технология, като въздейства както върху обема, така и върху изглаждането на бръчките. Кожата възвръща много от младежките си признаци, става отново стегната, с повече обем, по-хидратирана и блестяща.

Открийте линия EXCELLENCE, създадена за грижа за кожата, без парабени. Като допълнение към професионалната терапия се предлагат продукти, подходящи за употреба в домашни условия, за да се постигнат същите отлични резултати. Чрез ежедневна грижа, препоръчана от вашия козметик, кожата ви ще бъде защитена, блестяща, добре подхранена и еластична.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram