fbpx

Essentielle

Подхранване, хидратация и комфорт за вашата кожа

Почистването на лицето е важна част от нашия ежедневен ритуал за красота и нещо, което не бива да пренебрегваме, ако искаме да запазим кожата си в перфектна форма.

Терапия Essentielle е подходяща за хигиена, хидратация и подхранване на кожата. Тя елиминира ефективно грима и замърсяванията без риск от реакция. Включените в продуктите подхранващи съставки стимулират клетъчната активност, като по този начин предпазват кожата от преждевременно стареене. Високата концентрация на хидратиращи агенти, особено хиалуронова киселина, подсилват естествения хидролипиден слой за стегната и хидратирана кожа.

Концепцията на терапия Essentielle е базирана на основата на три фундаментални принципа – почистване, регенериране и дишане на кожата, благодарение на усърдния процес на търсене на активни съставки и използването на ефективни технологии.

Ефекти от терапия Essentielle:

  • антиоксидантно, тонизиращо и стимулиращо действие – благодарение на включените екстракт от зелен чай, масла от морков, слънчоглед и пшенични зародиши
  • подобрява клетъчното дишане; позволява на кожата да се защитава активно от процесите на стареене; ускорява динамиката на клетъчния метаболизъм
  • регенериращо, деконгестивно и заздравяващо действие
  • хидратиращо действие, кожата става мека, гладка и нежна.
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram