fbpx

Третиране на пигментации

Cutera IPL

Естетичен център Magna Beauty предлага процедура за премахване на пигментации с помощта на лазер Cutera. Cutera е изключително ефективен в третирането на дифузна червенина, родилни петна и кафяви пигментни петна.

Пигментацията води до обезцветяване на кожата и може да бъде резултат от слънчево изгаряне, хормонални промени по време на бременността или ‘възрастови петна’, които са видими признаци на стареенето. Каквато и да е причината, ако пигментациите засягат самочувствието ви, има решения за коригиране на кожните несъвършенства и постигане на безупречен тен.

Терапията с IPL (Интензивна импулсна светлина) работи чрез излъчване на диапазон от различни дължини на вълните във всеки светлинен импулс, чиято цел са пигментираните зони и значително намаляват появата им.

Постигайки удивителни резултати, лазер Cutera предлага бързо, безболезнено и високо ефективно решение за кожните пигментации. Този мощен лазер е наистина най-ефективният медицински лазер, на разположение за третиране и подмладяване на кожата и е перфектно допълнение към останалите анти-ейдж процедури, предлагани в Естетичен център Magna Beauty. Въпреки ясно видимите резултати още след първата процедура, ние препоръчваме курс от 6 процедури, за да постигнете максимален ефект.

Преди                                                                                 След

Процедурата за лице с LimeLight е идеална за всяка част от Вашето лице, шия и деколте с дифузна червенина, телангиектазия (разширени капиляри) или кафяви пигментни петна. Избирайки програма A, B или C, Вашият терапевт може да персонализира процедура LimeLight Facial спрямо Вашия тип кожа и да третира избирателно кафявите и/или червени пигментни зони върху лицето Ви. Терапевтичният ефект се дължи на загряването на пигментираните кафяви или червени клетки. Когато се достави импулс светлина, пациентите ще усетят леко щипване или парване. Обикновено не се налага използването на обезболяващи средства.

Непосредствено след процедурата, кафявите петна започват да потъмняват, а кожата може да изглежда леко зачервена. Третираната зона може да бъде леко подута. Това обикновено трае няколко часа, рядко един ден или повече. За покриване на червенината може да бъде нанесен грим. В рамките на една до три седмици тъмните петна ще се излющят и ще изсветлеят. Дифузното зачервяване и телангиектазията ще намалеят, а вида на тена Ви значително ще се подобри.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram