fbpx

Консултация и дерматологичен преглед

Дерматологичният преглед се осъществява от лекар-специалист, за да се информира за всички минали и настоящи оплаквания, свързани с кожата, както и за съпътстващите Ви и фамилни заболявания. Оглеждат се кожата и видимите лигавици, както и кожните придатъци – косми и нокти. Това позволява поставянето на диагноза на заболяването или създаването на хипотеза за същността му, въз основа на която да се проведат допълнителни уточняващи изследвания.

В хода на диагностицирането на болестта е възможно да бъдат препоръчани и допълнителни изследвания – лабораторно изследване на кръв и урина, кожна биопсия, микробиологично изследване и др. След обсъждане на възможните причини за възникване на заболяването лекарят предлага възможна схема за лечение.

Резултатите от прегледа и изследванията се въвеждат и съхраняват в защитена информационна система. Данните от нея се натрупват при посещенията на пациента в личен дерматологичен картон, който се пази при лекуващия лекар.

Консултации за процедури

Естетичната медицина е един от най-динамично развиващите се сектори. В Естетичен център Magna Beauty можете да получите експертна консултация, да обсъдите със специалистите ни очакванията и изискванията си и заедно да изберете най-подходящите за вас от разнообразието процедури, продукти и апаратура.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram