fbpx

Терапия CHANTARELLE

За чувствителна кожа.
чувстителна-кожа

Линия RED STOP на полската марка CHANTARELLE е уникална програма, разработена специално за комплексна грижа при кожа с разширени капиляри – купероза, а също и за чувствителна кожа с признаци на розацея, склонна към еритема и повишена раздразнителност. Различните типове чувствителна кожа се характеризират с прекомерна реакция, водеща до зачервяване и дразнене след излагане на неблагоприятни външни и вътрешни фактори, като агресивни външни условия (температурни колебания, вятър, слънце), неправилна грижа за кожата или диета, повърхностна васкуларизация на кожата, прием на някои лекарства, а също така и хормонални промени.
Впечатляващите резултати на намаляване на червенината и възпалението, хидратиране и успокояване, подмладяване на кожата и изглаждане се осигуряват от иновативна активна база от съставки: киселини – лактобионова; азелаинова; глюконолактон; антиоксидантни флавоноиди и витамин С; овлажняващи, антистрес и успокояващи съставки; множество растителни екстракти.

Терапията намалява еритема, симптомите на раздразнение и съдовите промени; овлажнява и успокоява кожата. Повишава тонуса на капилярните съдове, нормализира микроциркулацията и възстановява епидермалната бариерна функция.

Препоръчват се 4 – 6 процедури за сезон, един път седмично или по преценка на терапевта.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram