fbpx

Стягане на кожата с TITAN

Безоперативен лифтинг.

Иновативният накрайник Titan™ на Cutera® Ви дава естествена възможност активно да върнете часовника на стареещата кожа. Използвайки светлинна енергия за стимулиране синтеза на нов колаген дълбоко под повърхността на кожата Ви, Titan може да стегне кожата на лицето, ръцете, корема и краката. Това е идеално решение за постигане на младежки и здравословен външен вид без хирургична интервенция, време за възстановяване или инжекционни процедури.

Как работи Titan на Cutera?

Titan използва безопасна, инфрачервена светлина за дълбоко дермално загряване. Това загряване причинява незабавна контракция на колагена, което води до по-стегната кожа. По време на процедурата, повърхността на кожата (епидермиса) е защитена посредством непрекъснатото охлаждане с накрайник Titan. След процедурата синтеза на нов колаген води до последващо стягане и подобряване вида на отпуснатата кожа, бръчките и фините линии.

Различният Titan

Titan използва светлинна енергия, защото предоставя по-равномерно разпределение на енергията за загряване на дълбоката дерма в сравнение с други енергийни източници, какъвто е RF (радиочестота).

Кои зони се повлияват най-добре от процедури с Titan?

Много зони от тялото с отпусната кожа се третират успешно с Titan. Особено добре се повлияват линията на челюстта, шията, корема и горната част на ръцете.

Какви пациенти могат да се подлагат на тази процедура?

Процедура Titan загрява тъканта под кожната повърхност и на практика могат да бъдат третирани мъже и жени на всякаква възраст и с различен тип кожа. Вашият терапевт ще Ви консултира дали процедура Titan е подходяща за Вас.

Колко процедури са необходими?

При някои пациенти дори само една процедура дава много добри резултати. Вашият терапевт ще Ви посъветва за броя и честотата на препоръчваните процедури за оптимални резултати.

Какво се усеща по време на процедурата?

С всеки импулс Titan ще усещате кратко парване.

Какво се случва след процедурата? Има ли странични ефекти?

Непосредствено след процедурата може да забележите зачервяване и леко подуване на третираната зона. И двете трябва да изчезнат до няколко часа.

Кога ще видя резултатите?

При някои пациенти резултатите се виждат незабавно. Въпреки това, при повечето пациенти резултатите се проявяват постепенно в период от три до шест месеца, когато се образува нов колаген и кожата се стяга.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram