fbpx

ЗА ЖЕНИ С ВСЯКАКЪВ ТИП КОЖА

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ С CUTERA NdYAG 1064 nm или LEASEIR

В съвременния свят всяка жена би могла да премахнат напълно ненужното окосмяване от своето лице или тяло с помощта на уникалния лазер на Cutera. С утвърдената в световен мащаб технология (1064nm NdYAG), одобрена и регистрирана за процедури по перманентно обезкосмяване на всякакъв тип кожа, включително и на пациенти с тен, Вие решавате досадния проблем.

Процедурата действа на фоликула на косъма. Третира селективно, без да се причини термално увреждане на околната тъкан. Лазерната светлина се абсорбира от меланина, който е целта (прицелен хромофор) в косъма. Светлината се превръща в топлина, която от своя страна уврежда луковицата, разрушавайки структурата на косъма трайно.

Кои зони могат да бъдат третирани?
Какво е усещането по време на процедурата?
Колко процедури са необходими?

Има ли някакви ограничения, по отношение на Вашата дейност за периода след процедурата?

 

 

ИНОВАТИВЕН, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ДИОДЕН ЛАЗЕР LEASEIR

MagnaBeauty има удоволствието да представи иновативна платформа за лазерна епилация, резултат от богат опит в областта на медицинските лазерни технологии. Испанският диоден лазер Leaseir предлага безкомпромисно представяне без аналог на пазара.

Диодният лазер на Leaseir е най-бързото устройство за лазерно обезкосмяване – достига до 40 J/cm2 на 4 Hz, използвайки 30 милисекунден режим, покривайки до 14,8 cm2/s.

Диодната лазерна епилация с дължина на вълната 808 nm е най-новата технология в областта на лазерната епилация. Тя е въведена в медицината преди 7-8 години и е единствения представител на „най-високия клас перманентна епилация”. Диодната лазерна епилация е почти безболезнена и с най-дълга трайност на ефекта (над 10-12 години). Това е причината диодната лазерна епилация да носи името „златен стандарт в лазерната епилация”. При диодната лазена епилация дължината на вълната е 808 nm, което позволява лазерното лъчение да се усвоява основно от меланина в космения фоликул, но не и от този в кожата. Затова загряването на кожата е много малко и рискът от зачервявания и изгаряния е минимален. Така, при идентично усещане на „боцване”, енергията при диодния лазер спрямо другите е много по-висока и това довежда до по-добри резултати за по-малко процедури. Диодната лазерна епилация е много щадяща за кожата, тъй като няма изгаряне на косъма и риск от изгаряния на кожата.

Като резултат от непрекъснати иновации, научни изследвания и развитие, платформата е една от най-добрите в своята област. Leaseir разчита на модерна и високотехнологична охладителна система, за да осигури безболезнена и ефективна процедура.
В MagnaBeauty имаме ангажимент да предоставяме на клиентите си висококачествени процедури. Ето защо апаратите, с които работим са тествани при най-строгите акредитирани международни лаборатории за изпитване.

 

Предимства на диодната лазерната епилация:

  • Лазерните лъчи при диодната лазерна епилация проникват на дълбочина до 8 mm и така ефективно унищожава както повърхностните така и най-дълбоките фоликули. По този начин диодния лазер заема почитното място в лазерната епилация като надминава по ефективност както александритния, така и неодимовия лазер и ELOS (E-light).
  • Научно установената средна трайност на ефекта при диодната лазерна епилация 10- 12 години.
  • Няма почти никакво загряване на кожата.
  • Няма почти никаква болка.
  • Минимален риск от зачервявания и изгаряния на околните тъкани.
  • По време на процедурата няма изгаряне на косъма, което не води до остра миризма, загряване на околните тъкани и опасност от изгаряне и негативни емоции.
  • Няма „взривяване” на космения фоликул и няма риск кожата да изглежда като с „разширени пори”.

В MagnaBeauty ще получите компетентна консултация кой тип лазерна епилация е най-подходящ за Вашата кожа.

 

Цени за лазерна епилация - жени
Зона Цена
Горна устна 30
Брадичка 35
Брада 80
Бузи 60
Бакембарди 60
Вежди 30
Междувеждие 15
Ушна мида 30
Шия 70
Цяло лице (горна устна, брадичка, бакембарди, междувеждие) 105
Ареоли 35
Корем 100
Гръб 160
Коремна линия 70
Ръце – зона от китка до лакът 95
Ръце – зона от лакът до рамо 80
Ръце – зона от китка до пръсти 30
Цели ръце (от китка до рамо) 150
Кръст 130
Мишници 65
Бикини линия 70
Пубис ( пълен интим) 120
Бедра 180
Подбедрици 160
Цели крака 300
Седалище 120
Лазерна епилация 2 в 1 – мишници + интим 150
Цяло тяло (крака, ръце, мишници, пубис) 620
Зона по избор /10 см 2 / 50

* Само през месеците Юли и Август, пакет от 5 или повече процедури са с 50% отстъпка и единични процедури с 30% отстъпка!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram