fbpx

Spot Peel

Какво е Spot Peel?

Spot Peel от Dermaceutic™ е най-новата научно доказана процедура, използвана за третиране на старееща кожа и пигментации. Тази удивителна терапия може да бъде използвана при пациенти с различен цвят на кожата, за подмладяване и подобряване на текстурата, цвета и чистотата кожата им. Служи и за значително намаляване на тъмните петна и решаване на пигментационни разстройства като: мелазма, фотоувреди и следвъзпалителна хиперпигментация.

Spot Peel е комбинация от най-ефективните съставки за пилинг, което позволява терапията да третира широк спектър кожни несъвършенства. Този средно дълбок пилинг съдържа мощни алфа-хидрокси и бета-хидрокси киселини, за да подмлади и обнови кожата.

Какво представлява процедурата със Spot Peel?

По време на пилинга: Една процедура обикновено продължава 20-30 минути и обхваща няколко стъпки: почистване на зоната, която ще бъде третирана, нанасяне на пилинга и накрая, само в определени случаи, неутрализация.

След пилинга: Няколко часа след процедурата ще се появи лека червенина, сравнима с ефекта от средно слъчнево изгаряне. Третираната зона ще започне да се лющи 3-4 дни след пилинга. Червенината и излющването могат да продължат от 3 до7 дни, в зависимост от състоянието на кожата и нивото на третиране.

Трябва да сте сигурни, че третирана зона ще бъде защитена от слънцето поне един месец след процедурата.

Болезнен ли е Spot Peel?

По време на нанасянето на продукта ще имате леко усещане за щипане/парене; то ще отшуми за 3-5 минути.

За какъв тип кожни пигментации се използва Spot Peel?

Spot Peel може да се използва за третиране на всички видове пигментации, включително мелазма, фотоувредена кожа, възрастови петна, следвъзпалителни хиперпигментации.

Spot Peel е подходяю за всеки тип и цвят кожа.

Колко процедури Spot Treatments са необходими?

Резултатите на пациентите се различават в зависимост от тежестта на увредата или състоянието, засягащо кожата. Някои пациенти може да се нуждаят от няколко процедури. Пилинга може да се прилага на всеки 5-6 седмици докато се постигнат желаните резултати.

Какво отличава процедурата Spot Peel от останалите?

Научно доказано е, че Spot Peel се справя драстично с пигментационни нарушения. В допълнение, Spot Peel не е болезнен и дразнещ кожата пилинг, но най-важното е, че съществува минимален риск от пигментации.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram