fbpx

LIFT THERAPY

Научно разработена стягаща програма от ATACHE

Различни са причините, поради които кожата се отпуска и губи своята стегнатост. Основна причина е времето, но има и други фактори, освен стареенето, които включват стрес, начин на живот и продължително излагане на слънце.

Основната причина за отпускане на кожата е загубата на колаген, еластин и хиалуронова киселина, субстанции, които осигуряват опора, еластичност и стегнатост на кожата.

Лаборатории ATACHE предлагат нова професионална терапевтична концепция за стягане на лицето, алтернатива на козметичната хирургия. LIFT THERAPY PROGRAM се бори със загубата на еластичност и стегнатост и възстановява загубения обем. Революционната формула комбинира хиалуронова киселина, SYN-AKE® (трипептид, имитиращ действието на змийска отрова), SNAP-8® (алтернатива на ботоулиновия токсин) и соеви изофлавоноиди. Програмата действа върху дермалната структура, активизира и реорганизира колагена и еластина по естествен начин. Увеличава хидратацията и плътността на кожата, и придава стегнатост, правейки я видимо по-гладка и с изненадващо ясно очертан лицев контур.

Лаборатории ATACHE създадоха и четири изключителни формули за домашна грижа, които целят да се продължи с програма LIFT THERAPY и у дома, след козметичната процедура, за увеличаване и подобряване на получените резултати. Дневната стягаща емулсия се бори със загубата на обем в областта на лицето, а копринената и текстура има и незабавен стягащ ефект. Стимулира естествения стягащ капацитет на кожата, реорганизирайки нейната архитектура. Активират се биомеханичните функции на колагеновите и еластиновите фибри, повишавайки еластичността на кожата. Линията се допълва от стягащ нощен серум и контурен крем за очи и устни, които предлагат нов фокус в стягащата терапия за борба със загубата на обем на лицето. Благодарение на синергичното действие на SNAP-8® (алтернатива на ботоулиновия токсин) и трипептид, имитиращ „парализиращия” ефект на протеин от змийска отрова, бръчките изчезват чрез релаксиране на лицевите мускули, като така лицевия контур става по-ясно дефиниран. Не е пропуснат и продукт, който да дейста срещу отпуснатата кожа в областта на шията и двойната брадичка. Той предлага формула с естествен стягащ ефект, в която ESSENSKIN®, източник на аминокиселини и калций, действа реструктуриращо и активира клетъчния метаболизъм.

LIFT THERAPY далеч надхвърля действието на повърхностно ниво и води до естествен лифтинг в по-дълбоките слоеве на кожата.  Блокира мимическата активност по принципа на „ботокса“. Възвръща обема на лицето. Ускорява синтеза на собствен колаген. Предизвиква дълготраен лифтинг ефект.

Като краен резултат се възобновява и балансира клетъчния метаболизъм и синтеза на белтъци, контура на лицето се съхранява и оформя, броя на бръчките намалява. Увисналата кожа на врата и „двойната“ брадичка изчезват. В допълнение линията овлажнява и възстановява свойството на кожата да задържа вода, забавя стареенето ѝ. Кожата става гладка, еластична и сияйна, възвръща плътността си и става по-стегната и нежна.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram