fbpx

ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА С LASER GENESIS НА CUTERA

Процедурата Laser Genesis е високо технологичен, иновативен метод за постигане на перфектен и свеж вид на Вашата кожа. Чрез нея се постига комплексно третиране на всички белези, произтичащи от промените в кожата с течение на възрастта – дифузна червенина (най-често при розацея), разширени пори, нееднородна структура, фини бръчки. Процедурата Laser Genesis е одобрена и в научен аспект като метод за стимулиране синтеза на нов колаген.

Посредством нежното загряване на горния пласт на дермата се стимулира появата на нов колаген. Остатъчното количество топлина се генерира в малките капиляри, за да редуцира и дифузната червенина.

Отлични резултати се постигат при третиране в областта на лицето и шиятa, деколте, ръце и др. По препоръка на Вашия дерматолог биха могли да бъдат третирани и други части на тялото. С 1064 Laser Genesis се третират успешно и белези от акне, постоперативни белези, белези от изгаряне и др.

Процедурата Laser Genesis е високо технологичен, иновативен метод за постигане на перфектен и свеж вид на Вашата кожа.

Какво третира Laser Genesis?

  • Розацея/ Дифузна червенина
  • Пойкилодерма на Civatte
  • Редуциране на белези: включително хипертрофични и келоидни белези
  • Редуциране на фини линии
  • Подобряване структурата на кожата
  • Редуциране размера на порите

Какво представлява Laser Genesis технологията?

Единствен Laser Genesis от CUTERA генерира устойчиво обемно нагряване на папиларната дерма, с което се стимулира синтеза на нов колаген, докато остатъчното количество топлина се поглъща от хемоглобина (хромофор) във фината микроваскулатура за редуциране и на дифузната червенина.

 

 

 

Предимства на Laser Genesis:

  • Клинично доказана ефективност – Laser Genesis е одобрена и в научен аспект като метод за синтез на нов колаген.
  • Прилага се при всеки тип кожа и кожа с тен през цялата календарна година – дори през летния период. Laser Genesis безопасно третира всеки тип кожа, от I – VI, както и кожа с тен без опасност от пигментиране.
  • Без гел, анестезия или прекъсване на ежедневния ритъм на работа – процедурата е невероятно комфортна и релаксираща за пациента.

Какво е усещането по време на процедурата?

Релаксиращо, съпроводено от нежно затопляне на повърхността на кожата.

Какво е нужно преди процедурата?

Не се налага употребата на крем, гел или лед преди процедурата. Вашият дерматолог подробно ще Ви разясни предварителните стъпки, непосредствено преди процедурата.

Какво се случва веднага след процедурата?

Веднага след процедурата е възможно леко зачервяване, което изчезва до няколко часа след процедурата. Незабавно можете да се върнете към Вашия ежедневен ритъм на работа, като поставите слънцезащитен крем, ако Ви предстои да се излагате на пряка слънчева светлина.

Колко процедури са необходими?

Обикновено за постигане на оптимален резултат – от 4 до 6 процедури през 4 седмици. Ефектът след първата процедура е видим, но незначителен в сравнение с постигнатия краен резултат. Консултирайте се с Вашия дерматолог за необходимия брой процедури.

         

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram