fbpx

Laser Genesis

Laser Genesis е мултифункционално решение за поддържане на цялостното здраве на всеки тип кожа

Когато говорим за лазерно подмладяване на кожата с Laser Genesis, не може да не споменем уникалната комбинация между избирателно загряване на микроваскулатурата и атакувания хромофор, съчетано с леко, приятно загряване на дермата, с цел подобряване структурата на кожата, третиране на разширени пори, премахване на дифузна червенина, бръчки, белези от акне и др. В основата на Laser Genesis е NdYAG лазер с дължина на вълната 1064 nm, който обновява кожата, придавайки и по-млад вид. Иновативното при лазерите на Cutera е съчетанието на голяма мощност с микросекунден импулс и висока честота. Наличието на тези три характеристики при лазерите е задължително за постигане на максимален терапевтичен ефект, като в същото време клетката има време за температурна релаксация.

Процедурата Laser Genesis е високо технологичен метод за постигане на перфектен и свеж вид на кожата. Чрез нея се постига комплексно третиране на всички последствия, произтичащи от възрастовите промени – дифузна червенина (най-често при розацея), разширени пори, нееднородна структура, фини бръчки. Процедурата Laser Genesis е одобрена и в научен аспект като метод за стимулиране синтеза на нов колаген.

Посредством нежното загряване на горния пласт на дермата се стимулира появата на нов колаген. Остатъчното количество топлина се поглъща от хромофорите в малките капиляри, за да редуцира и дифузната червенина. Laser Genesis може да се прилага при всеки тип кожа, включително кожа с тен, през цялата календарна година – дори през летния период, без риск от поява на пигментации.

Отлични резултати се постигат при третиране в областта на лицето, шията и деколтето. По препоръка на дерматолога биха могли да бъдат третирани и други части на тялото. С 1064 Laser Genesis се третират успешно и активно акне, белези от акне, постоперативни белези, белези от изгаряне и др.

Laser Genesis е уникална процедура за лазерно подмладяване, която води до значително редуциране на дифузната червенина, подобряване структурата и вида на кожата. Пациентите са изключително удовлетворени от отличните резултати, наслаждават се на комфорта по време на терапията и ценят високо факта, че не губят време в допълнителен възстановителен период.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram