fbpx

Прецизна универсалност

Много хора са засегнати от съдови състояния на кожата или пигментации, които са козметични или хронични. Тези условия могат да окажат сериозно въздействие върху качеството на живот или благополучие на индивида. Награденият Excel V ™ е единствената лазерна система, включваща две прецизни лазерни дължини на вълната (532/1064 nm) в едно лесно за използване устройство. Excel V осигурява прецизни терапевтични параметри с ненадмината гъвкавост, която ви дава възможност за ефективно лечение на всички случаи, от дълбоки и повърхностни васкуларни състояния до доброкачествени пигментирани епидермални лезии, както и процедури  лазер генезис ™ на CUTERA за ревитализиране на кожата.

При повечето медицински или медицински естетични процедури, които не са инвазивни, резултатите се наблюдават с течение на времето след определена серия от лечения. С лазерната система excel V, терапевтите и пациентите са изумени от широката гама от приложения, за които тази технология получава резултати.

Технологията truPulse ™ на CUTERA е първият Nd: YAG, който осигурява постоянна енергия за целия импулс. Това прави Excel V лазерната система най-ефективния Nd: YAG за вените на лицето, вените на краката и други съдови лезии.

Защо Excel V е спечелил  признанието на  медицински специалисти  практикуващи по целия свят?

Вземете под внимание многобройните случаи, изискващи коригиране на червени, лилави, сини и кафяви лезии. Лазерната система Excel V предлага най-широк набор от възможности за лечение на най-широка гама от съдови и доброкачествени пигментни лезии- приблизително 20 уникални показания за всеки тип кожа.

Главата на  Genesis V ™ осигурява 1064 nm Nd: YAG лазерна енергия в микроимпулси, които внимателно и безопасно са насочени към микроваскуларната тъкан, за да стимулират процеса на създаване на повече колаген, целяйки по този начин да предпазят появата на бръчки и други забележими признаци на стареене. Може да завършите всяка естетична обработка на кожата с процедурата на CUTERA’s laser genesis ™, която е популярна сред пациентите и практикуващите.

Еxcel V осигурява непрекъснато охлаждане-преди, по време и след всеки импулс на лазера, като осигурява на пациентите ви най-високо ниво на комфорт, като същевременно отстранява риска от лоши резултати поради прекомерно обработените и недоохладените зони.

Контактното охлаждане на excel V ви дава повишена гъвкавост, ефективност и комфорт, както и безопасност без използване на консумативи.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram