fbpx

Естетична система „Всичко-в-едно”, създадена за днес, проектирана за утре

Много технологии, максимална гъвкавост

Съвременният естетичен пазар изисква гъвкавост.  Платформа Xeo комбинира най-универсалните лазерни и светлинни технологии в една система, която да отговори на многобройните нужди на вашите пациенти. В допълнение, Cutera се отличава заради способността си да предоставя прецизен контрол на ключовите параметри на всички терапевтични нива – основен елемент за успешни резултати от лечението. Независимо дали се интересувате от подмладяване на кожата, обезкосмяване или широката гама от съдови процедури, платформа Xeo ви предоставя мощен инструмент за това.

Гъвкав Nd:YAG лазер с дълъг импулс за изключителна терапия

За трайно обезкосмяване, подмладяване на кожата, съдова терапия и лечение на онихомикоза. Cutera създаде 1064 nm Nd:YAG лазер с дълъг импулс, който предоставя няколко клинични предимства, в това число:

 • Трайно обезкосмяване при всеки тип кожа, включително с тен
 • Очакваща патент микросекундна технология за комфортно подмладяване на кожата, с ефект върху разширени пори, бръчки и неравномерна текстура
 • Ефективно третиране на голямото разнообразие от съдови състояния, в това число вени на краката
 • Безопасно и ефективно решение при лечението на онихомикоза или гъбички по ноктите

Тази иновативна, лесна за използване система включва технология PowerFlex™, която представлява независим контрол на енергия, широчина на импулс и честота на повторение. Промяната на размера на спота се прави само с едно завъртане на диска. Вътрешно калибриране означава, че не е необходимо да спрете процедурата си, за да калибрирате системата, когато променяте параметри. Вграденото контактно охлаждане защитава епидермиса и осигурява комфорт на пациента, без необходимост от разходи за криогени или външни охладители. В заключение, уникалното захранване означава, че няма да се налага да правите компромис с параметрите при висока честота на повторение.

Интелигентна импулсна светлина от следващо поколение осигурява постоянен контрол на резултатите

Накрайниците за интелигентна импулсна светлина на Cutera предлагат няколко пазарни предимства, включително:

 • Първи и единствени накрайници за интелигентна импулсна светлина с калибрация в реално време, осигуряваща постоянно подаване на желаната енергия
 • ProWave 770 – Първият накрайник с програмируема дължина на вълната за трайно обезкосмяване
 • AcuTip 500 – Първият накрайник за насочено третиране на съдови състояния, комбиниращ насоченото подаване на лазер с достъпността на светлинно устройство

Единствено Cutera предлага калибрация в реално време и процедури с директен контакт, предоставяйки постоянни, повторяеми импулсни светлинни процедури. Уникалното захранване, комбинирано с голям размер на спота, позволява бързи процедури без компромис с енергията.

Персонализираната флашлампа прави накрайника лек и ергономичен. Без нужда от гел по време на процедурата, което улеснява както терапевта, така и пациента. Всички тези характеристики се комбинират, за да дадат високи нива на безопасност, предвидимост и повторяемост.

Titan: Стягане на кожата в нова стветлина

Titan е първият адаптиран инфрачервен светлинен източник за дълбоко дермално загряване, с което се постига контракция на колагена. Клинично, Titan се прилага най-често върху лицето, шията и корема. Няма еднократни консумативи, поради което се радвате на ниска себестойност.

Pearl и Pearl Fractional: Безопасна и ефективна процедура за третиране на бръчки и обновяване на кожата

Pearl е обновяващ лазер, който внимателно и безопасно третира признаците на стареене и увредена кожа. Процедурата с Pearl редуцира фините линии с по-малък брой процедура и по-кратък период за възстановяване в сравнение с другите технологии.

Остаряла технология? Не се грижете за това.

Cutera е първият и единствен производител на естетични лазери, който предлага надграждаща се платформа, като всяка система може да бъде обновена, за да включва най-новите технологии. Дали сте купили първият CoolGlide Nd:YAG лазер през 1999 или Xeo миналия месец, можете да добавите последните иновации на Cutera към Вашата система.

Изберете вашата процедура

Подмладяване на кожата

 • Процедура Titan – дълбоко дермално загряване за контракция на колагена
 • Laser Genesis – подмладяване на кожата, използвайки микросекунден лазер 1064 nm Nd: YAG
 • Photo Genesis – подмладяване на кожата, използвайки интелигентна пулсова светлина
 • AcuTip 500 – третиране на слънчеви лунички, използвайки интелигентна пулсова светлина

Премахване на окосмяване

 • Лазерно обезкосмяване – приложимо при всеки тип косъм и кожа, включително с тен
 • Обезкосмяване с ProWave 770 – бързо и лесно, използвайки програмируеми дължини на вълната

Третиране на съдови проблеми

 • Лазерна терапия на вени – включва телангиектазия, дълбоки ретикулярни вени на краката, паякообразни вени и ангиоми
 • Съдова терапия с AcuTip 550 – повърхностни телангиектазии върху лицето или тялото

Третиране на онихомикоза или гъбички по ноктите

 • Laser Genesis – процедура с Nd:YAG 1064 nm лазер за ефективно елиминиране на гъбичната инфекция и възстановяването на ноктите

Изберете Вашата конфигурация*

Cutera знае, че всяка практика е уникална, затова нашата платформа Xeo може да бъде персонализирана с приложенията, от които се нуждаете. Независимо дали искате да започнете с най-популярните процедури, да специализирате в подмладяване на кожата, или да имате всичко, налице е система Xeo, която е точно за Вас.

*Забележка: Titan може да бъде добавен към всяка една конфигурация.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram