fbpx

Едно ново измерение в скулптурирането на тялото

Процедурата за скулптуриране на тялото truSculpt® 3D предприема многопосочен подход към намаляването на обиколки и скулптурирането на тялото като доставя прецизна терапевтична температура до подкожната мастна тъкан по уникален начин, което дава на пациентите оптимална клинична ефективност за възможно най-кратко терапевтично време. Този насочен, повтарящ се и постоянен подход гарантира TRU 3D постигнати резултати.

Система truSculpt 3D използва метод за доставяне на проводима RF за постигане на селективно и ефективно разрушаване на подкожната мастна тъкан, като в същото време поддържа повърхностна температура в зоната на комфорт.

Това е единствената радиочестотна система за неинвазивно скулптуриране на тялото, която разполага със собствен затворен механизъм за обратна връзка за температурата, който гарантира, че терапевтичните температурни нива са спазени във всяка 15-минутна зона. Това означава, че пациентите Ви се чувстват комфортно, като в същото време постигат най-добрите резултати.

Патентования дизайн на накрайника на truSculpt 3D осигурява равномерно загряване в прицелната зона. Той елиминира потенциални точки на загряване и подобрява безопасността и комфорта на пациента. Сега можете да предложите на пациентите си външния вид, към който се стремят, с бърза, удобна, неинвазивна процедура, която желаят.

Намалява обиколка
Отстранява мазнини

Системата за скулптуриране на тялото truSculpt 3D Ви дава гъвкавостта за неинвазивно третиране на най-често срещаните проблеми при скулптурирането на тялото. С двата различни накрайника на truSculpt 3D можете да отстраните нежеланите мастни натрупвания от големи и малки зони, за да постигнете редукция на обиколката.

Удвоете резултатите за половината от времето с техниката за плъзгане truSculpt 3D, която предлага постоянни впечатляващи резултати за по-кратко терапевтично време в по-голяма зона за третиране.

Комбинирайте четири 15-минутни терапевтични зони в една сесия за оптимални резултати в най-често засегнатите области — корем и паласки.

  • Мощна монополярна радиочестота
  • Бързо, интелигентно разпространение на дълбоко, равномерно загряване
  • Възможност за третиране на различни зони — големи и малки
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram