fbpx

Първата в света платформа, комбинираща всичко в едно – Пикосекунди + Наносекунди + 2 дължини на вълната

PICO + NANO Технология

Най-модерната лазерна система за премахване на татуировки и ревитализиране на кожата

За премахване на всякакъв вид татуировки и доброкачествени пигментни лезии, е необходима идеалната комбинация от технологии – правилните дължини на вълните, правилната продължителност на импулсите и правилните енергийни нива. enlighten ™ съчетава тези функции в една цялостна система – сега с PICO 670.

НОВО! Сега можете да предложите иновативен, нетермичен начин за лечение на пигментации и ревитализиране на кожата с PICO Genesis ™

Цветни Факти

Разнообразната гама от цветове и размери на частиците, които се намират в татуировките, правят премахването им огромно предизвикателство. Татуировките могат да бъдат в много различни цветове, като мастилените частици в тях варират като размери, концентрация и дълбочина. За да бъдат премахнати ефективно, трябва да се използват множество дължини на вълните. За различните цветове и дълбочини на татуировката се използват специфични продължителности на импулсите, които отговарят на плътността и размера на мастилените частици. Благодарение на революционния технологичен напредък на системата enlighten процесът на разграждане на мастилото е бърз, безопасен и ефективен.

GO Where it Counts!

Лазерната система enlighten произвежда до 3 пъти по-силна енергия с 1064 nm (600 mJ), до 1.5 пъти по-силна енергия с 532 nm (300 mJ)*, и (125mJ) при дължина на вълната 670 nm, единствената реална червена пикосекундна дължина на вълната.

Висока мощност, три дължини на вълните, два варианта продължителност на импулса и най-широкия диапазон на големина на спота, са в основата на най-модерната платформа с оптимизирана бързина, дълбочина, сила и безопасност.

GO Deep!

enlighten съвместява в една система два вида продължителност на импулса – дълга (2 наносекунди) и къса (750 наносекунди) – единствената в своя клас. Тази функционалност позволява ефективно и ефикасно премахване на татуировки, базирано на плътността на мастилото, както и третирането на доброкачествени епидермални и дермални лезии с терапевтична цел

GO Fast!

Функциите на лазерната система enlighten са опримизирани, за бързи и ефикасни резултати. Системата позволява възможността незабавно и независимо да се регулират 3 дължини на вълните, големината на спота, продължителността на импулса и скоростта на повторение. enlighten’s притежава 12.1” инча тъчскрийн дисплей, който осигурява лесна и бърза настройка за работа. Плюс това, бързото 2-минутно стартиране и калибрацията в реално време, позволяват третирането на пациента да бъде бързо и ефективно.

GO Beyond!

Лазерната система enlighten притежава най-голявамата  енергия на импулса в своя клас, позволявайки терапевтично третиране. Може прецизно да се регулира честотата, дължината на вълната, продължителността на импулса и големината на спота за постигане на максимални резултати.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram