Стягане на кожата – безоперативен лифтинг

TITAN

Неинвазивна терапия за подмладяване на кожата чрез подобряване на еластичността й посредством контракция на колагеновите влакна и производство на нов колаген, използвайки енергията на светлината. TITAN e интелигентно решение за Вашия перфектен външен вид- без хирургическа намеса, период на възстановяване или инжекции. Процедурата TITAN е внимателно проучена в множество клиники по цял свят. Тя е сертифицирана и одобрена за третиране на бръчки в Европа, както и за универсална употреба в дерматологията в Канада и USA.

TITAN използва безопасна инфрачервена светлина, която загрява дермата в дълбочина до определена температура. Загряването дълбоко под повърхностния слой на кожата предизвиква незабавна контракция на колагеновите фибри, което респективно води до стягане на кожата. По време на процедурата повърхностният пласт на кожата (епидермиса) е предпазен посредством вградено постоянно охлаждане в самия накрайник на TITAN платформата. Като резултат от процедурата, освен незабавната контракция на колагеновите влакна, следва поява на нов колаген, което води до възобновяване на еластичността кожата, премахване на бръчки, стягане на провисналата кожа.

TITAN работи там, където има загуба на еластичност на кожата.  Отлични резултати се постигат при третиране в областта на лицето, шията, корема, вътрешната част на ръцете, бедрата, както и за повдигане на клепачи и др.

Преди

Преди

След

След

Прочети още…