Перманентен грим

Микроблейдинг вежди

Микроблейдинга е японски ръчен метод, чрез който с леко надраскване се имплантира пигмент в кожата. Ефекта е косъм по косъм, с което се постига изключително естествена завършена визия на веждите.

Перманентен грим на вежди и светлосенки

Все повече са дамите, които избират перманентния грим. Той сбъдва една съкровена мечта на нежния пол – винаги да изглеждаме добре. А и спестява време, което можем да оползотворим по далеч по-приятен начин, отколкото да стоим пред огледалото! Една от най-често търсените услуги при нас е перманентен грим на вежди. Нарисуваните на ръка с машина косъмче по косъмче вежди изглеждат по-плътни, оформят се според лицето на клиента и Ви придават вида, към който всички се стремим – изразителност и магнетичен чар. Освен това, чисто прагматично погледнато, перманентният грим Ви освобождава от непрекъснатите притеснения дали сте оформили веждите си добре, дали са еднакви и т. н. Работи се само на ниво епидермис, което означава, че новите Ви вежди ще изсветлеят за около 2 г. Ако си задавате въпроси доколко естествен е ефектът от процедурата, можем да Ви уверим, че се стараем да съхраним максимално естествените косъмчета на Вашите вежди. Така крайният ефект е да подчертаем Вашата естествена красота, като ѝ добавим доза изразителност чрез професионалния перманентен грим на вежди. Веднага след процедурата цветът е доста наситен, после леко избледнява. Затова скоро след манипулацията се прави ретуш. Подходящият момент за него е не по-рано от 30 дни и не по-късно от 3 месеца след първоначалното нанасяне на перманентен грим на вежди. Ако имате каквито и да било колебания относно това как точно трябва да изглеждат веждите Ви като форма, цвят, плътност или по отношение на протичането на процедурата, не се колебайте можем да направим предварителна консултация– вашата красота е нашето призвание!!! При веждите, направени с машина и техника „косъм по косъм” се постига по-плътна визия. Всеки косъм е прецизно нарисуван. При техника „светлосенки“ крайният ефект е тип „пудра“.

Перманентен грим контур устни

Контурът на устни е подходящ за хора с нарушена линия на лигавицата, при белези или голяма асиметрия между двете половини на устните. Гамата на цветовете за устни е голяма, според в зависимост от предпочитанията на клиента. Обикновено се избира цвят близък до естествения цвят на устните.

Перманентен грим устни или омбре ефект

Ефектите, които могат да се постигнат са плътно оцветяване, или омбре ефект. Най-модерната визия в момента са омбре устните, при които имаме преливане на два цвята от по-тъмно към по-светло или комбинация на два нюанса. С напредването на възрастта устните започват да губят цвета си, формата също се променя – забелязва се падане на ъгълчетата или събиране на устните. Чрез микропигментацията могат да се коригират тези недостатъци, както и естествените различия. Методът е много подходящ при тънки устни, наличие на белези или естествени несъвършенства в цвета и формата. С постоянното очертаване на устните няма да има нужда ежедневно да се гримирате или да подчертавате цвета им. Работи се с пигменти близки до вашия цвят или по ваш избор. Трайността им е около 2 години, като пигментацията се извършва на два етапа – първа процедура и повторение след месец.

За повече информация можете да се възползвате от безплатната ни консултация.

Visit Us On Facebook